IndexSiden.dk | dyfo.dk | StrikeForce.dk
ModZone.dk
Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search
ModZone.dk : Powered by vBulletin version 2.3.0 ModZone.dk > ModZone.dk Fora > Konsoller / Consoles > IP på xbox med xbmc?
  Last Thread   Next Thread
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
toblund
Junior Member

Registered: Feb 2006
Location:
Posts: 2

IP på xbox med xbmc?

Hejsa folkens

Jeg har et problem.. Jeg sidder på et netværk jeg ikke selv har adgang til, med en DHCP server. Mit problem er, at når jeg tilslutter min xbox til det netværk ved jeg jo ikke hvilken IP den får.

Der er sikkert en eller anden let måde at se det på, som jeg har overset. Men kan ikke finde det nogen steder..

Det mest indlysende er jo nok at man kan se det under "system status", men der sker intet når jeg trykker på den..

Jeg bruger følgende xbox release: "XBMC.2006.0225-fedR"

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 26-02-2006 01:42
toblund is offline Click Here to See the Profile for toblund Click here to Send toblund a Private Message Find more posts by toblund Add toblund to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

Hoved menu > tryk en gang til venstre (eller tre gange til højre) og du står nu på power knappen > Tryk en gang > du er nu i en menu hvor du kan vælge at slukke men tryk en gang til højre og du får System Info og her kan du se "alt" om Xboxen (du vil sikkert se under Network)

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 26-02-2006 01:48
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
toblund
Junior Member

Registered: Feb 2006
Location:
Posts: 2

Det har jeg prøvet, men der sker ingenting.. Jeg må have fået lagt den nye XBMC release over på en forkert måde.

Nå men tak for svaret, jeg prøver lige forfra

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 26-02-2006 01:51
toblund is offline Click Here to See the Profile for toblund Click here to Send toblund a Private Message Find more posts by toblund Add toblund to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 13:58. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

Forum Jump:
Rate This Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

Powered by: vBulletin Version 2.3.0
© 2001-2006 ModZone.dk