IndexSiden.dk | dyfo.dk | StrikeForce.dk
ModZone.dk
Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search
ModZone.dk : Powered by vBulletin version 2.3.0 ModZone.dk > ModZone.dk Fora > Off Topic > Halo Cheats/ hacks
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

Halo Cheats/ hacks

Hey i have halo patched with the czn trainer and halo cache editor. I was just wondering if anybody knows what most of those cheats do...And also if u have anything fun in halo cache editor that would be fun please post. I was messen around and found that wraith mortors out of the assult rifle is my personal fav so far...(tied with riding marines like banshees)

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 22-09-2004 20:45
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

HCE is a really fun tool.
I tried some great things with it, like piloting the Pelican and wraith in Blood Gulch, made out of snow with big towers, different textures.

You can find lots of HCE mod that you can patch your game with at http://files.halomods.com

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 22-09-2004 20:52
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

????

How did you get wraith and pelican in blood gulch??? I though that you could only trade stuff that is available in that specific map?

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 23-09-2004 16:25
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

I don't know, i just know someone made it possible.
The wraith is pretty good, the Pelican is also pretty sweet, but without sounds (from the moths old version i tried).
They may seem a bit overpowered, but they are cool

You can also have ghost in battle creak, since the level was made possible for ghosts, but never put in the final build of Halo.

There is also grunt and elite skins, and things keep turning better and better.
Although i think i will stick with Halo 2

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 23-09-2004 18:34
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

I reasamble my Xbox, just to give you a prove

Here:





Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 23-09-2004 19:21
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

WOAH

WOAH dude how the hell did you do that??? IS that a new map you downloaded that uses blood gulch cache or did you replace stuff with halo cache editor??? Holy shit you have to tell me!! This is your xbox and not pc right? Its too good to be true! And if it is a downlaoded map, how do you play that one in the game?

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Last edited by Sefour on 23-09-2004 at 19:57

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 23-09-2004 19:33
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

Yes, its a patch you can download from http://files.halomods.com
Actually this is 2 patches. 1 wraith and one called Ice gulch v.1.1, or something like that. You can also put Banshees in and stuff.
Just make sure you don't use different patches the require the same trade.
Like if you take a wraith patch and a banshee patch, and they replaces the scorpion tank, then game will freze when you start the game.

You just download the patches from what region you use, and FTP it to where the "ppf" destination is. For an example f:/utills/HCEc07/ntsc/ppf and put the patch there, in the root.

Then start a game in blood gulch, and reboot right away.
Enter HCE and press back (make sure its running the right region), and choose "patch cache file", then choose the mod and patch in on BG.

The press start, and enter Halo.
Start a split screen game and voila

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 23-09-2004 20:12
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

awesome thx a lot man. The site isnt loading for me but i think the server may be down or somthen i dunno. that is awesome tho man. And if i wanted my original blood gulch back is there any way 2 restore it or do you have to back blood gulch up somewhere else?

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 24-09-2004 00:08
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

Yes, you can restore it. Either by pressing back, and there is an option called "clear cache file", i think thats the name.
Or, you can just delete the game and reinstall it.

And yes, halomods seems to be down.

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 24-09-2004 06:37
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

thx man

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 24-09-2004 19:29
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

No problem. Just ask if there is anything

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 24-09-2004 20:45
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

Yeah honestly tysak is the only one who ever answers any questions. Its nice to know theres someone else out there

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 25-09-2004 00:15
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

Anybody else know of any cool mods? Is got the icgulch psp kid its awesome thx. Assault on controll room sounded cool bud i dont know how to use it. Do you patch assault on control room or bg?(bg diddnt do anything...)

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 25-09-2004 12:56
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
PS2_ playkid
Junior Member

Registered: Sep 2004
Location:
Posts: 24

If it is a ppf for Assault on the controll room, then i would say yes.
can you link to the mod?

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 25-09-2004 21:20
PS2_ playkid is offline Click Here to See the Profile for PS2_ playkid Click here to Send PS2_ playkid a Private Message Find more posts by PS2_ playkid Add PS2_ playkid to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Sefour
Member

Registered: Dec 2003
Location: 16
Posts: 88

Yeah i dont understand how to get mombosa . I forgot where AOTCR was... but mombosa loooks awsome and i dont get it. How do you patch the xbe? And do you just delete sidewinder and replace it with that?

__________________
Life is a bitch and im her pimp

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 25-09-2004 23:01
Sefour is offline Click Here to See the Profile for Sefour Click here to Send Sefour a Private Message Find more posts by Sefour Add Sefour to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 19:15. Post New Thread    Post A Reply
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

Forum Jump:
Rate This Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

Powered by: vBulletin Version 2.3.0
© 2001-2006 ModZone.dk