IndexSiden.dk | dyfo.dk | StrikeForce.dk
ModZone.dk
Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search
ModZone.dk : Powered by vBulletin version 2.3.0 ModZone.dk > ModZone.dk Fora > Projekter / Projects > 19" Rack
Pages (8): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last »   Last Thread   Next Thread
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
lbm
Member

Registered: Jul 2003
Location:
Posts: 57

btw, du må da have mange $$$ siden du har så mange epia mobo's. Og harddiskene har du da også efterhånden et par stykker af... Jeg mener. De er jo ikke helt billige.

__________________
Geek By Nature
Linux By Choice

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 13-09-2003 13:12
lbm is offline Click Here to See the Profile for lbm Click here to Send lbm a Private Message Visit lbm's homepage! Find more posts by lbm Add lbm to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

Jeg havde lidt af det før jeg startede og resten er købt istedet for at købe "ny PC/opdatere" og altsammen er købt hen af vejen så føles det ikke så vildt


OK jeg fandt et par diske til WebServeren:
1 stk 41Gb IBM og 1 stk 34.2Gb IBM
som kommer til at køre på en Promise FastTrack 100 TX2
Jeg kommer godt nok til at miste et "par" Gb når de skal køre RAID1 men 25Gb til web sider kommer man ret langt med


Luft gennemstrømningen er langt fra optimal (ja den mangler vel)


Så bliver den ene disk klonet over på den anden

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Last edited by TykSak on 13-09-2003 at 17:19

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 13-09-2003 15:52
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
lbm
Member

Registered: Jul 2003
Location:
Posts: 57

forstår da godt du køre raid1 med de IBM diske der... ustabile ****...

"fandt lige et par diske" hehe.. hvorfor egentlig ikke....

__________________
Geek By Nature
Linux By Choice

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 13-09-2003 17:49
lbm is offline Click Here to See the Profile for lbm Click here to Send lbm a Private Message Visit lbm's homepage! Find more posts by lbm Add lbm to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
tkoc
Junior Member

Registered: Sep 2003
Location: Nørreballe
Posts: 5

LCD Display

Hej Kanon project du har lave men jeg er meget intresert i hvordan du har connecte dit LCD Display der det der kanon ud og gør det nemt ikke at kortslutte noget men kan du skrive en lille guide til det

på fårhånd tak

Kenneth Foli Jørgensen

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 14-09-2003 10:19
tkoc is offline Click Here to See the Profile for tkoc Click here to Send tkoc a Private Message Visit tkoc's homepage! Find more posts by tkoc Add tkoc to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

Diagram

Man kan evt supplere med lidt varmelim i SubD huset




Så skal der bare 5v på LCD ben 2 og Gnd på ben 1 dem kan man evt ta´ fra USB ellers er det den røde (5V) og sorte (GND) ledning på HD kablet

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 14-09-2003 13:57
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
tkoc
Junior Member

Registered: Sep 2003
Location: Nørreballe
Posts: 5

det var en stor hjælp men en sidste ting hvor har du købt fladkablet med det stik på eller hvor kan man købe delene til det

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 14-09-2003 14:59
tkoc is offline Click Here to See the Profile for tkoc Click here to Send tkoc a Private Message Visit tkoc's homepage! Find more posts by tkoc Add tkoc to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

kablet var noget jeg havde men du kan evt bruge fladkablet fra et diskette drev eller lign.

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 14-09-2003 15:12
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

Jeg manger et par håndtag og så er der problemer med en af mine diske (nej ikke en IBM) den begynder at klikke men man kan stadig skrive til den?!?

Men mens det kørte så det sådan her ud:

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 18-09-2003 15:24
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
lbm
Member

Registered: Jul 2003
Location:
Posts: 57

grrrr

uuuh, det ser nice ud...

KLIK, KLIK. Ellers et typisk IBM problem.
Anyway, så er disken ved at stå af. Ville nok få den skiftet hurtigst muligt..

De håndtag der ser for rå ud, dog synes jeg de virker alt for dyre. I hvert fald dem jeg har set på 119 kr. stk.

__________________
Geek By Nature
Linux By Choice

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 09:17
lbm is offline Click Here to See the Profile for lbm Click here to Send lbm a Private Message Visit lbm's homepage! Find more posts by lbm Add lbm to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

Re: grrrr

quote:
Originally posted by lbm
KLIK, KLIK. Ellers et typisk IBM problem.
Anyway, så er disken ved at stå af. Ville nok få den skiftet hurtigst muligt..

De håndtag der ser for rå ud, dog synes jeg de virker alt for dyre. I hvert fald dem jeg har set på 119 kr. stk.



Jeg har hentet et Maxtor test prg som jeg kan teste med

Hvor har du set håndtagene?

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 12:21
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Løbelys
Junior Member

Registered: Sep 2003
Location:
Posts: 1

Hmm det må ha været fra en "bette" Krone majetærsker computer

Jaja billedet er ik så godt.

http://www.vwgolf3.webbyen.dk/billed.asp?PrivatBilled=2711973

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 16:10
Løbelys is offline Click Here to See the Profile for Løbelys Click here to Send Løbelys a Private Message Find more posts by Løbelys Add Løbelys to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
lbm
Member

Registered: Jul 2003
Location:
Posts: 57

quote:
Hvor har du set håndtagene?


her.
http://www.g-shop.dk og så i menuen: / casemod & hw / case handles / light case handles /

Ved dog ikke om de er samme størrelse som dem du har i forvejen.

__________________
Geek By Nature
Linux By Choice

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 16:17
lbm is offline Click Here to See the Profile for lbm Click here to Send lbm a Private Message Visit lbm's homepage! Find more posts by lbm Add lbm to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

Det kunne godt ligne dem

http://www.g-shop.dk/shop/productlist.asp?Id=63

der er 112mm mellem hullerne på mine

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 16:37
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
lbm
Member

Registered: Jul 2003
Location:
Posts: 57

Ok, så er der jo ikke andet for end at ringe / maile og høre om målene på dem....

Hvis du skulle bruge dem altså... =)

__________________
Geek By Nature
Linux By Choice

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 17:02
lbm is offline Click Here to See the Profile for lbm Click here to Send lbm a Private Message Visit lbm's homepage! Find more posts by lbm Add lbm to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
TykSak
Guest

Registered: Aug 2002
Location: Aabybro Dk
Posts: 882

quote:
Originally posted by lbm
Ok, så er der jo ikke andet for end at ringe / maile og høre om målene på dem....

Hvis du skulle bruge dem altså... =)



Det var mere info til dig hvis du skulle bruge dem altså

Men du kan jo kikke efter håndtag til køkken låger så kan du få dem i guld osv

__________________
/TykSak


Visit my 19" rack site

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 19-09-2003 19:52
TykSak is offline Click Here to See the Profile for TykSak Click here to Send TykSak a Private Message Visit TykSak's homepage! Find more posts by TykSak Add TykSak to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 19:57. Post New Thread    Post A Reply
Pages (8): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last »   Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

Forum Jump:
Rate This Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

Powered by: vBulletin Version 2.3.0
© 2001-2006 ModZone.dk